sunnuntai 5. heinäkuuta 2020

Ykspihlajan patalaput seinäkukkasina:)

Tässä kesäkuun korvilla käväisin uuden koulun asioita pyöritellessäni parin hesalaisen kanssa kahveilla Kahvila Sahassa. Jepjep, se oli heille todellinen elämys ja antoisa päivä muutoinkin. Seuralaiseni  ihastuivat  omaleimaiseen miljöseen ja kertoivat, että tästähän he ovat joskus  lukeneetkin "jostain lehdestä." 

Itselleni uusi elämys oli Kokkolan 400-juhlavuoden nimissä polkaistu yhteisöllinen tapahtuma - tai siis sen lopputulos.  Nimittäin Ykspihlajan alueen naiset ottivat tavoitteekseen virkata yhdessä 400 patalappua. Patalappujen sijoituspaikka oli projektin alussa vielä kateissa, mutta Kahvila Sahan ulkorakennusten seinillehän ne sitten päätyivät ja ovat siinä, niin kuin ikänsä olisivat olleet. 


Tietäähän sen, miten käy kun innostuu - patalappuja tuli enemmänkin! Ja nyt ne sulostuttvat meitä kesäisellä olemuksellaan Kahvila Sahan sisääntulon  varrella.


Aivan ihastuttava kokonaisuus ja näistä tule väkisinkin hyvälle mielelle, eikö! Kannattaa mennä  katsastamaan tämäkin ihanuus.:)


2 kommenttia:

  1. Kesäterveiset naapurikaupungista, pitäisi taas piipahtaa Kokkolassa ( ja Tokmannilla ) pitkästä aikaa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kesäterveisistä, SuviKoo
    Tänne vain ja äkkiä - oletko koskaan osallistunut Ykspihlajaviikon tapahtumiin? Tänä vuonna viiko on 17.7.-26.7. Aina yhtä hulvatonta menoa:)) Erityisesti suosittelen Yxpila-Hammerfest - kesäteatteria. Aivan mielettömän hyvä!

    VastaaPoista