sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Kokkolan jäähallissa

Tällä kertaa kurkkaamme lähellä keskustaa oleviin kohteisiin! Kaarlelankatu 57:ssä sijaitsee punatiilinen rakennus. Matkaa ydinkeskustaan on vajaa kilometri.

Jäähalli on rakennettu 1988. Yleisöä halliin mahtuu 5500 ja pääkatsomosta löytyy istumapaikkoja 800 hengelle.Hallin jääkaukalo on kooltaan 60 x 28 metriä. Jäähalli on ympärivuotisessa käytössä. Kesäaikaan siellä on mahdollista pelata rullakiekkkoa.

Hallissa on myös nyrkkeilysali, tatami, voimailusali ja sisäammuntarata.
Jäähallissa on sekä vakiovuoroja että yleisöluisteluaikoja. Vakiovuorot ovat voimassa syyskuun alusta aina toukokuun loppuun. Yleisöluistelut ovat pääsääntöisesti sunnuntaisin klo. 18-19 ja hinta  hinta  on 1,5 €/hlö. Yleisöluistelut ovat mahdollisia myös arkisin jään ollessa vapaana, kuitenkin niin, että yleisöluistelut voidaan perua sarjapelien vuoksi. Toteutuvat vuorot voi tarkistaa WebTimmistä. Hallin järjestyssääntöihin puolestaan pääsee tutustumaan täältä! Ja jos haluat tutustua tarkemmin koko jäähallin hintoihin, kurkkaa hinnastoon! Jäähallissa pelaa myös vuonna 1953 perustettu jääkiekkoseura Kokkolan Hermes. Nimensä se on saanut antiikin Kreikan tarustoista, joissa Hermes tunnetaan jumalten sanansaattajana urheilun ja kauppamiesten suojelijana.
Lähteet: Jäähalli [https://www.kokkola.fi/liikunta/liikuntapaikat/jaahalli/fi_FI/jaahalli/] Luettu 8.1.2012.
Kokkolan Hermes [http://www.kokkolanhermes.fi/] Luettu 8.1.2012.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti