tiistai 26. toukokuuta 2015

Ne Sibeliuksen sinfoniat...

Tällä kertaa tervehdys Kokkolasta teemalla "Tee työtäs laulelen." Ihan pakko piristää päiväänne ja liittää tänne pieni palanen videota  tämän päivän työstä! Meillä on kova tohina päällä. Tulevana lauantaiaamuna vietämme aamukahdeksalta kevätjuhlaamme. Sitä varten on taas treenattu tunti jos toinenkin...
 
Tässä Sibeliuksen  150 -juhlavuoden kunniaksi näyte yhdestä kappaleestamme. Kansanmusiikkityyppisen biisin nimi on "Ne Sibeliuksen sinfoniat." Huippuhienon kipaleen on tehneet kaustislaiset isä ja tytär Mauno ja Aili Järvelä. Siihen löytyy ääniä hyvin toiselle kymmenelle stemmalle. Kappale on tehty  ennen kaikkea Näppäripelimanneille. Ensi kesänä se soi varmaan  Kaustisen kansanmusiikkijuhlillakin!
 
Meidän versiossa on mukana kaikki koulumme 82 laulavaa oppilasta ja kotikutoinen taustabändi, josta löytyy soittimen takaa niin oppilas, huoltaja, opettaja kuin rehtorikin!

 
 
 

Kauniit kiitokset kappaleen tekijöille, että pääsimme osallisiksi tästä vauhdikkaasta ja ajankohtaisesta kappaleesta! Vielä muutama päivää aikaa viimeiseen silaukseen, eiköhän se ole sitten siinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti