sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Kalamarkkinoilla Kokkolassa

Kokkolassa järjestetään perinteisesti Kalamarkkinat  aina keväisin ja syksyisin  Suntin varressa. Tämän syksyn markkinat järjestettiin 24.-25.9.2011 ja ne olivat järjestyksessään  jo 18.syyskalamarkkinat.

Tämän syksyn erikoisteemana oli nahkiaiset, joita löytyy esimerkiksi paikallisesta Perhonjoesta.Tapahtuma järjestetään aina Urheilutalon vieressä, Suntin rannalla, jossa myyjät ovat rantanurmella ja ihmiset saavat tepastella aluetta pyörätietä pitkin.


Monenlaista kalatuotetta olikin kaupan. Osa  purkeissa, osa tuoreena kalana tai käsiteltynä. Lisäksi oli erilaisia ruokaravintoloita joissa näyttikin moni perhe nauttivat päivän ruokaa.


Loimulohi on hyvää ja lisäksi sen valmistus näyttää kauniilta ja eksoottiselta. :)


Myös kalastusvälineitä oli esillä ja myynnissä.


Ja toki kaikkea muutakin; karkkeja, koruja, vaatteita, koreja, pölynimureita, yms, yms. Sää oli tänään sunnuntaina ihana, vaikka lauantaina markkinatunnelmaa pilasikin sade.  Sunnuntaina iltapäivällä väkeä näytti olevan aika kivasti liikkeellä.

 Alueella oli myös akvaario, josta saattoi bongata vaikkapa ahvenia!


Myös tällainen puhdistamo alueelta löytyi - tai mikä lie. Joka tapauksessa vesiputkien sisällä oli sekä nahkiaisia että mateita.


Eikä perheen pienimpiäkään ollut unohdettu...


Kiva viikonlopun tapahtuma, joka sopii merellisen kaupunkimme imagoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti