sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Ykköskirppiksellä kierroksella

Tehdäänpäs jälleen visiitti kirppikselle! Tällä kertaa on kyseessä aivan ydinkeskustassa sijaitseva Ykköskirppis.


 Kirpputori löytyy osoitteesta Pitkänsillankatu 12. Aivan liikeen vieressä sijaitsee Keski-Pohjanmaan Konservatorio ja vastakkaisella puolella katua huonekaluliike Isku.


 Kirppis on avoinna maanantaista perjantaihin klo.  10–17 ja lauantaisin 10–14. Ison myyntipaikan viikkovuokra on 25 euroa, pienen  puolestaan 20 €. Neljäksi viikoksi paikan saa 85 eurolla.


Ykköskirppiksellä ei ole kotisivuja mutta täältä löytyy linkki Facebook-sivulle. Liikkeessä myös tuunataan vanhoja huonekaluja. Lisäksi palveluun kuuluu asiakkaiden myyntipaikkojen siivous. Kirppikseltä löytyy myös  kahvilapiste sekä leikkipaikka lapsille. Ykköskirppiksellä on ollut uudet omistajat vuoden 2011 puolelta lähtien. Asiakkaitakin näyttää olevan aika kivasti.


Suurin osa pöytätiloista on yksityisten ihmisten myyntipöytiä. Vaatteiden ja käyttöesineiden lisäksi kirppikseltä voi löytää lasitavaroita, huonekaluja, filmejä,lehtiä, kirjoja, sisustustuotteita sekä keräilyesineitä.


Ykköskirppikseltä sattui tällä kertaa mukaani  halpaan hintaan Anni Swanin kirja, Antti Sarpilan Winter wonderland -cd sekä täydellisen ihana Ester Ahokaisen "Oman juhlan ohjelmaa" vuodelta 1963. Sisältää muuten aivan mestarillisia  (ja nostalgisia) juttuja koulujen juhlaohjelmiksi!

Ei muuta kuin kirppiksiä kiertämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti