lauantai 27. huhtikuuta 2013

Tiikerit...mitalijuhlissa torilla


Perjantaina suuntasin kulkuni torille. Siellä oli järjestetty kultajuhlat Kokkolan lentopalloseura Tiikereiden kunniaksi.

Kokkolan Tiikerithän lunastivat hienosti Suomen mestaruuden kaudella 2012-2013 tällä viikolla. Kuudes ja viimeinen loppuottelu huipentui  Tiikereiden 3-0 voittoon   4200-päisen katsojajoukon kannustaessa lentopalloareenaksi muutetussa jäähallissa aiemmin tällä viikolla.


Kansanjuhla alkoi klo 18 ja ihmisiä tunkin paikalle vähitellen. Tilaisuuden juonnosta vastasi Petri Kuikka.

Paikalla oli myös artistivieraita ja haastatteluja moneen lähtöön. Ensimmäisistä musiikkiestyksistä vastasi himankalainen harmonikkavirtuoosi Jari Saarenpää.Tämän jälkeen lavalle saapui Estraditaiteen koulun opiskelijaryhmä Albertos.

Seuraavaksi lavalle asteli Jenni Salomaa Band ja sokerina pohjalla oli Pihlajan poikien duoesitys by Sami Heinonen & Mikko Essel.

Haastateltavana pyörähti  Kokkolan kaupunginjohtaja Antti Isotalus, joka lupasi kaupungin puolesta ainakin huolehtia, ettei pelaajapojilta pallot lopu...Myös Tiikereiden puheenjohtajaa, Kari Kalliokoskea haastateltiin.

Kultamitalistit saapuivat lavalle yksitellen - ihan kaikki mitalistit eivät olleet mukaan ennättäneet, mutta siitä huolimatta tunnelma nousi katon puutuessa lähes pilviin.

Poika kiikutettiin lavalle kapteeni Tomi Rumpusen kätösissä. Yleisö yltyi aaltojen tekemiseen...

Tiikereiden valmentaja, Tommi Tiilikainen ei vielä osannut sanoa juuta eikä jaata ensi kaudesta, mutta kertoi olevansa kohtuullisen iloinen menneestä kaudesta ja voitosta.:)

Kansa suorastaan hihkui ja hurrasi, kun Olli-Pekka "Lelu" Ojansivua haastateltiin. Mies hallitsee yleisön hurmaamisen...Polvivammasta otteluissa  kärsinyt Lelu kuvasi  vamman vaikutusta hupaisasti kertomalla "Oltaisiin muuten voitettu Hurrikaani 4-0, jos polveni olisi ollut kunnossa..."LÄHTEET:Kultaa! Ottelusta ja tunnelmista! Valmentajahaastattelut! [http://www.liigatiikerit.fi/uutiset/291-kultaa-kultaa-kultaa] Luettu 26.04.20013.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti