sunnuntai 16. joulukuuta 2018

Lauleluita

Tänään vähän toipilaana, joten  vain pienen pieni päivitys...Korva on tukkiutunut. En kuule oikein mitään, mutta siitä huolimatta käväisin kauneimmissa joululauluissa perinteiseen tapaan.  Laulaa en tohtinut juurikaan, sillä en  kuulemattoman korvani vuoksi nyt yhtään pysy selvillä, laulanko nuotin vierestä vai kohdilta. Todella kiusallista tällaiselle isoäääniselle...

Jos jotain lohdullista tähän päivään löysin, niin kerrottakoon, että sain tietää kapellimestari Mikko Franckin ja minun äitilinjojen yhtenevän  jokunen esipolvi sitten. Meidän yhteiset juuremme johtavat Ikaalisiin päin..Tämä selvisi dna-testien kautta, kun sain 0-osumakseni Mikko Franckin äidin.:))) Niin, ja  myös Timo Koivusalo löytyy samoista juurista...Kohta ylpistyn, vaikken itse olekaan mitään saanut aikaan.:)))

Tämän kertainen kuva tulee Kokkolan kaupunkikirkon jouluasetelmasta. Tykkään ottaa näistä kuvia. Viime vuonna kuvasin Lohtajan kirkon luona ollutta seimiasetelmaa ja ne kuvat päätyivät  monen mutkan kautta Lohtajan seurakunnan tämän vuotiseen jouluanjan tapahtumat - vihkoseen. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti