tiistai 29. heinäkuuta 2014

Ykspihlajan kulttuuriviikon menossa mukana

 
Tänään teille tarjolla i-lon-pi-sa-roi-ta:) 
 
Olin ihastuttavassa iltakonsertissa ystävieni kera Kahvila Sahassa. Ykspihlajan kulttuuriviikon tapahtumassa oli pääesiintyjänä Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani. Eikä lämppäritkään  menossa kalvenneet!
 
 
Aluksi esiintyi kylän omat "Satamakadun seireenit" varmalla, puhtaalla ja omintakeiselle otteella. Hyvä Laura, Oona ja Pauliina:)  Hieno ennakkoluuloton ja rohkea tatsi! Astor Piazzollan musaa ei kuule ihan joka päivä, joten sen ottaminen ohjelmistoon avajaiskappaleeksi lämmitti ainakin omaa mieltäni. Suomenkieliset sanat muuten olivat L. Airolan käsialaa, wau!
 
 
 


Yleisöä olisi tapahtumaan ollut tulossa enemmänkin, mutta tällaiseen kotipihaan väkeä ei voi ottaa populaa pilvin pimein. Pihapiirin kotoiseen tunnelmaan sopivasti  monisatapäiselle yleisölle oli kuitenkin tarjottu kaikki mahdollisuuksien rajoissa olevat paikat; katsomot, terassit,  irtotuolit, lavat, istuinalustat ja viimeisenä kädenojennuksena  Outi Airola jakeli vielä mustia roskapusseja pepunalusiksi. Istuipa muuan mies koko konsertin ajan ihanaisesti puun oksalla:)))

 Kuuman sään  sekaan  vielä lisälämmittelyn jälkeen astui lavalle kesäisessä kokoonpanossa Tuure Kilpeläinen ja  kolme Kaihon Karavaania. Ensisoinnuista lähtien bändin ote kesäiltaan oli mukaansatempaava (koittakaapa itse videoida kännykameralla ja samaan aikaan mäiskiä  jaloillanne tahtia ...).

 Yleisö intoutui jammaamaan Saha pihapiirissä ja lämpimässä kesäillassa tunnelma oli käsin kosketeltavissa! Oman lisänsä toi Kahvila Sahan omintakeinen, huvikumpumainen  pihapiiri. Ja voi , kuinka idylliseltä vaikuttikaan, kun konsertin  kuluessa Potin rantavedessä polski uimareita sydämensä kyllyydestä:) Kesätunnelma parhaimmillaan.Mitä pidemmälle ilta ehti, sitä enemmän lavan eteenkin ilmestyi jammaajia.


Jokainen tietysti nauttii tyylilleen uskollisena, niin Elsa-koirakin...

 


Ylläriesityksinä saatiin kuulla Satamakadun Seireenien, sekä T. kilpeläisen ja Kaihon Karavaanien yhteismusisointia! Huomatkaa- Tuure vaihtoi lennosta kontrabassoon:) Kolmituntisen session jälkeen täytyi tietysti hakea nimmareita...
 
 Ilta hiipui, näin heinäkuun loppupäivinä oli jo ihan oikeasti hämärää vuorokauden vaihtuessa...
 
 

 
 Los tunnelmaa!


Illan päätteeksi kotiin lähtö edessä tunnelmaan sopivan  hotelli helpotuksen  kautta :)


 
 Ajan hermoilla pysyäkseen ja illan tunnelmasta, Fantasta ja meren läheisyydestä ja jos muusta mistä  huumaantuneena blogisti otti ja nappasi siellä tunnelmallisessa hyyskässä  (tavoistaan ehdottomasti poiketen) selfien:)))


Tässä alla vielä kymmenminuuttinen täyttä  tunnelmointia ja erityisesityksiä  videokoosteessani eilisillasta.
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti