tiistai 9. elokuuta 2011

Asuntomessuilla kivoja yksityiskohtia

Vielä yksi jämäpäivitys asuntomessuista -keräsin tähän joitain kivoja kohtia mitä sattui matkan varrella eteen. Valitettavasti tosi moni - ja erikoinenkin - kohde jäi kuvaamatta, mutta näillä mennään, sano!

Aika monessa talossa oli valtavan isoja ja näyttäviä tauluja seinillä. Eräästä talosta bongasin ekanluokan openi tyttären jänniä latomaalauksia, jotka olisin tähän pohjalaisena tietenkin  liittänyt, mutta kamerasta loppui akku:(  Laitetaanpa sitten tällainen merimaisema, tosi kookas maalaus.


Tämän seuraavan taideteoksen tekijä on Kari Iso-Pahkala ja työn nimi "Sadan komitea"  Seinällä oli neljä tällaista samankokoista työtä vierekkäin esillä.  Laskien huomaa, että yhteensä työstä löytyy ne kaikki sata päätä.  Valitettavasti en saanut mahdutettua koko teosta kamerani linssiin. Mulle tulee tästä työstä huvittavasti mieleen asuntomessualueen keskellä sijaitsevat kerrostalot, joista ihmiset tiirailevat alueen omakotitalojen sisäpihoille:)))Tähän sänkyyn olisin halunnut nukkumaan. Seinä tuo minulle mieleen laveeratun vesivärityön ja tietysti meren... Päiväpeitoissa ja tyynyissä värit toistuvat kivasti.Monessa pihassa oli korotettujen kivikehysten sisään tehty kauniita juttuja. Tässä kyseisessä oli puunkuoriketta rikkaruohoja vastaan taistelemassa ja myös istutuksia. Ohitse kulkiessa huomion veivät vaaleat koristekivet, joihin oli ihan pakko koskea:) On siinä ollut järjestelemistä!


Toisessa pihassa muutoin hyvin saman tyylistä, mutta keskelle oli kivasti keksitty laittaa samaan henkeen sopiva hiekkalaatikko. Pidin tästä ideasta. Ei tee piha-aluetta liian steriiliksi.


Nuorimmaiseni jaksoi ihastella tätä metallirakenteista koiraa, joka pulautteli suustaan vettä:)


Minulla oli aikoinaan kaunis ja mittava kasvimaa, josta jouduin luopumaan. Vanha puutarhuri heräsi henkiin, kun näin talon pihassa tällaisia kauniita puukehyksiä, joiden sisälle kasvimaat oli rakennettu. Mielettömän kaunista!


Kauniisti muotoiltua pihapiiriä, kätevä!


Meren ranta on erittäin haasteellinen kasveille. Tässä kohteessa oli istutettu pihaan metsänpohjakasvillisuutta ja kuusia. Helppohoitoista, joo.


Jotenkin pidin tästä seinästä.Mikäs tuossa olisi iltaa vietellä kauniina kesäiltana...Ja taas noita kivilaattoja, kuten monessa muussakin pihassa...


Alla olevassa kuvassa on paikallisten käsityöläisten myyntiteltasta otettu yksityiskohta. Eli Vivan Huhdan maalamia puutaloja. Kivan näköinen kokonaisuutena, vaikka olivatkin kaupan yksitellen.


Ulkokaulusteet voivat olla tällaisiakin. Kuvassa muistaakseni tuttavani sisustuskohde. Miten tulee niin 70-luku mieleen:)


Tällaisia mielenkiinnon kohteita tällä kertaa! Seuraava bloggaus jo jostain ihan muualta kuin asuntomessuilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti