lauantai 6. elokuuta 2011

Asuntomessuilla lastenhuoneissa kierroksilla

Kun nyt kerran tuolla messualueella tuli räpsittyä niin kamalasti kuvia, niin tehdään nyt sitten useampi postaus näistä asuntomessuista. En kyllä ole mikään sisustusfriikki itse
 mutta onhan näitä kiva katsella.
Tällä kertaa sukelletaan messujen lasten- ja nuortenhuoneisiin.

Tämä ensimmäinen kohde on kylläkin leikkimökki, josta poikani totesi, että onpa niiiin tyttömäistä, että...
Kaunis oli kuitenkin ja poika unelmoi, että olisipa tuo ihana, jos saisi siihen yläkerran ja kunnon poikasisustuksen:)


Tässä jonkin pikkutytön huone. Myönnän, että olisi itsekin tehnyt mieli mennä piirustelemaan tuohon oven liitutauluun:/

Tässä Aitta- talon lastenhuone. Jossain lehdessä tätä muistaakseni kehuttiin. Seinät aika neutraalit ja sisustuksessa mustaa ja valkoista. Musta lattia - hmmm? Mulle ei ihan kolahda, mutta pitkä pöytätaso seinästä seinään ois kiva.


Tässä samasta  talosta tytön huone 1970-luvun hengessä. Aika tavallisen oloinen huone, siis tavallinen = normaalin huoneen näköinen, tässä yhteydessä.


Villa Elpidan lasten - ja työhuoneista pidin.
Kun vuosi takaperin etsimme alakouluikäisen pojan huoneeseen tapetteja, oli vaihtoehdot aika vähissä. Tässä vähän tavallisuudesta poikkeavaa, melko massiivista fototapettia. Pojan kanssa tuumattiin, että pieni serkkupoika olisi junafanina tästä kyllä innoissaan. Onhan se melko massiivinen, enkä tiedä, kyllästyisikö tuohon. Joka tapauksessa paljon kivempi kuin pojille joka paikassa tarjolla olevat pääkalloaiheet...Tämä alla oleva kuva on siis samasta talosta, mutta työhuoneesta. Keltainen oli hallitsevana värinä ja fototapetti täälläkin. Mulle tuli tästä huoneesta kamalan energinen olo.


Valitettavasti en saa suin surminkaan mieleeni, mistä kohteesta seuraavat huoneet olivat. Joka tapauksessa... Vihreä värinä ei mulle kolahda sisustuksessa tässä ainakaan. Ihan pirteä yleisilme kylläkin...Omat poikani voisivat tykätä tästä eläinaiheisesta tapetista. Se on kauempaa katsottuna aika mitäänsanomaton, mutta kun sitä tutkii lähempää, on kiva tehdä löytöjä... Sieltähän löytyy tosi monen eläimen hahmoja!


Tämä alla oleva huone on edelleen samasta kohteesta. Jotenkin pidin tästä! Voisin kuvitella 9-vuotiaani huoneeseen...


Pidän sinisestä värimaailmasta tässä yhteydessä. Alla vielä yksityiskohta hiphopparin menosta.


Oho. Olipa pelkistetty lastenhuone. Ei hirveästi vastaa todellisuutta kyllä - tai jos se on oikeesti leikkihuone, jossa vaan leikitään? Automatto oli kyllä hieno.

Seuraavaksi tytön huone. Tykkäsin tästä, koska oli kerrankin jotain muuta kuin sitä iänikuista vaaleanpunaista. Ruskea on aika rauhoittava ja tekee huoneen arvokkaamman oloiseksi. Peilipöytä ja tuoli aivan must!

Tässä samasta huoneesta vielä sänky. Ilohan tuohon olisi päänsä pielukselle painaa!


Tässä tällaista sitten. Sitä vaaleanpunaista taas:/  Muuten aika kiva.


 Tässäkin on kiva huone, melko lailla sellainen tavallisen huoneen oloinen.
Koristetyynyt sopii hienosti tapettiin.Alla  Heikius Hus - talon nuortenhuone. Koko sisustus oli Blossomin.  Huone oli kiva, vaikkakin aika ulkomaalaishenkinen:) Voisin kuvitella isommalle lapsellemme...


Tässä vielä tyttösen huone, joka on mielestäni aika lailla levoton. Se on samasta Heikius Hus - talosta. Kun katson kuvaa, pidän kyllä huonekaluista ja pyöreästä matosta. Ehkä tapetin vaihtamalla jopa pitäisin tästä.

Siinäpä sitä, voisi sanoa melkein, että lastenhuoneet on sisustukseltaan kuin jälkiruokaa:) Seuraavassa postauksessa käväistään yhdestä suosikkikohteistani...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti