sunnuntai 7. elokuuta 2011

Asuntomessuilla suosikkikohteessani


Tällä kertaa kurkistetaan suosikkikohteeseeni. Oikeastaan en itsekään tiedä, miksi tästä tykkäsin; onhan se makuuni aivan liian iso 200 neliöllä ja monta asiaa tekisin omassa talossani toisin...

Silti tämä oli kokonaisuuteni ainakin yksi kivoimmista. Talon näytteilleasettaja on Heikius Hus, siis vähän tuntemattomampi nimi suuressa talomaailmassa. Jostain Vöyrin läheltä tämä yritys kuitenkin on.
Huvittavaa kyllä, että myös mieheni mielestä tämä oli paras kohde messutaloista. jJa mies kertoi, että tuttavamies oli hänkin pitänyt sitä parhaana, kun oli messuista jutellut kanssaan. Samoin muutama katselija messuilla ihasteli isoon ääneen...

Talo on sisustettu Blossomin tuotteilla ja sisustuksen on suunnitellut Pernilla Sundell. Suunnittelun lähtökohtana on ollut meren läheisyys. Sisustuksessa on myös vahvasti maalaisromanttisia piirteitä, joista yleensä saan liiallisena jonkinlaisen ähkyn. Tänne ne tuntuivat sopivan. Kokkolasta ja Pietarsaaresta muuten löytyy Blossomin myymälät. Muuallakin niitä on myynnissä jonkun verran. Tuotteet ovat pääasiassa tanskalaisia.

Tässä eteiskuisti. Tuo penkki säilytystiloineen ois kätsä meidänkin kuistissa.

Kirjastohuoneeseen voisin kuvitella itseni istumaan. Ehkä hankkisin kuitenkin toisenlaisen hyllykön...


Alakerta oli kokonaisuudessaan hyvin valoisa. Tila oli avoin kokonaisuus. Ruokailupöydän tuolit oli kivasti päällystetty farkkukankaalla. Olohuoneesta oli kaunis lasiliukuovi suoraan merelle päin, mutta valitettavasti siitä ei näy kuvissani kuin vilaus.

Taustalla kuvassa näkyy ihana rantasauna...


Alakerrasta parvekkeen alta löytyi lasitettu viherhuone. Se oli kyllä ihana.


Yläkerrassa oli 3 makuuhuonetta, jotka olivat kaikki melko tilavia.
Isoimmassa makuuhuoneessa, joka oli ilmeisestikin tarkoitettu vanhempien makuuhuoneeksi, oli  erillisenä tilana kaunis pukeutumishuone. Vaatteet siellä olivat kauniimmin esillä, kuin omissa vastasiivotuissa vaatekaapeissani:/  Tosin epäilen, ettei tuo tila käytössä ihan tuollaiselta näyttäisi:) Sisustajalta oivallinen idea kumminkin tuoda esille myös firman vaatteita!
Pukeutumishuoneesta oli vielä ovi erilliseen kylpyhuoneeseen.


Tässä vanhempien makuuhuone, josta oli kaunis merimaisema...Tässä nuoren huone, joka oli esillä jo aikaisemmassa postauksessa.
Pidän tästä!


Tällainen työhuone merinäköalalla olisi taivaallinen - tulisikohan töistä mitään?


Tässä talon takapihan terassia. Meri on todella läsnä. Jyrkällä reunustalla oli kiviä, pelkistetyt kivilaatat aika kivat.


Tässä kodinhoitotilaa. Työtason pöytälevy oli kaunis ja harmaat ovet nätit.
Kodinhoitohuone oli kätevän iso.

Tässä näkymää sisäpihalle. Tässä kohteessa oli etupuolella melko iso nurmitila.


 Talon yläaulassa oli iso tilatapetti, joita näkyikin melko menessa messukohteessa.


Tytön huone, joka oli myös jo aikaisemmin esillä. Matto on kaunis.


Tämän talon sauna oli perinteisen vaalea. Monessa kohteessa saunat olivat hyvin tummia. Mutta ihan siistin näköinen sauna ja tukevat lauteet.  


Tässä tällainen yksityiskohta talosta...


Oma laituri ois kyllä talon rannassa ihku:)


Valitettavasti en ole ottanut kuvaa talon julkisivusta, josta mieheni totesi, että on ainoa oikein kunnon talon näköinen (sen mielestä muut oli lähinnä lintulautoja:/).
Joka tapauksessa talo oli edestä muutoin melko saman näköinen kuin takaakin, mutta edustassa oli kuisti ja parveke.

Ja juu - tässä kuvassahan näkyy myös tuo olkkarin iso lasiliukuovi!


Tällainen talo oli siis kyseessä, kaunistahan sitä on kierrellä katselemassa vailla paineita talonostosta:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti