torstai 4. elokuuta 2011

Asuntomessuilla Lakassa ankkojen kanssa...


Ja jatketaan samalla linjalla, eli vuorossa toinen piipahdus kivitaloon! Myös tämä kohde sijaitsee rannassa ja on iso; 6 h +k +s  +varasto +autotalli/ -katos +rantasauna. Myös piha näyttää olevan kivipäällystetty, eli pihatyöt minimoitu....Messukohde on Osuuskunta Suomen asuntomessujen sisustama ja tässä kohteessa on leikitelty sisustuksella. Nämä tuskin jäävät messujen jälkeen käyttöön taloon ainakaan isoina yksityiskohtina. Tai mistäs minä sen tiedän...

Eli osa sisustuksesta on suunniteltu suomalaisen taidemaalari, Kaj Stenvallin ankkamaalausten pohjalta. Monessa huoneessa on kehystettynä Stenvallin työ ja huoneeseen on jäljitelty samoja  yksityiskohtia kuin maalauksissa. Ankka- yksityiskohdat on toteuttanut taloon  suunnittelija  Maria Kivijärvi.


Alla vanhempien makuuhuone, jota koristaa "Kenen siirto"-maalaus. Aika kiva:)Ymmärtääkseni Stenvall on tehnyt alla olevan saunamaalauksen aivan asuntomessuja varten. Työn nimi on tilanteeseen sopivasti "Alaston totuus". Valitettavasti kuvaparini on vähän huonosti kuvaa antava:/
Tässä muutama makupala talon takapihasta, joka aukeni merelle. Kuvissa näkyy oikealla purjehdusseura Mustakari ja vasemmalla nuorisokeskus Villa Elba.


Aivan houkuttelisi tämä takapihan terassin Fatboy - riippumatto makoiluun...Rantasauna oli kiva:)


Tosi monessa kohteessa oli muuten näitä liuskekiviä. Käteviä ovat, meilläkin niitä on kotipihassa parissa kohtaa...

Tästä alla olevasta kokonaisuudesta pidin, tosin valokuvani maalauksesta on hieman epäselvä.  Työn nimi on "Helvetin hyvää huomenta". Murrosikäisen äitinä tää jotenkin kolahtaa ja voisinpa jopa ripustaa lapsukaiseni sängyn yläpuolelle... Maalauksessa erottuu salaman vuoksi huonosti noi lenkkarit, jotka on sängyn päädyssä kuin pisteenä i:n päällä.


Pienen tytön huone on tosi yhdennäköinen alkuperäistyön, "Unen hiljainen portti",  kanssa. Varmasti vahva punainen tekee osansa yhteneväisyydessä, samoin hienosti jäljennetty sänky.

Seuraava maalaus "Myrsky maljakossa" on wc:ssä vain pieni yksityiskohta. Hauskaa olikin bongailla, mistä maalausten yksityiskohdan huoneissa löysi:)
Tämä "Spirit unlimited"-työ löytyi harrastehuoneesta myös yksityiskohtana.Aika kiva idea leikitellä maalauksilla sisustuksessa ja varmasti maalarista itsestäänkin  jänskää käydä katsastamassa, miten maalaukset on sisustuksessa toteutettu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti