tiistai 19. heinäkuuta 2011

Laiva näkyvissä!

Tänään jatkan luvatusti Meripuiston alueen postausta. Aivan Leirintäalueen kainalossa on pienvenesatama. Nimensä mukaisesti alueen veneet ovat pienehköjä. Aurinkoisina kesäpäivinä on kivaa kierrellä venelaitureilla ja katsella niitä...


Keskellä Meripuistoa on suosittu skeittiramppi.


Vihreän ja ihanan avarailmeisen Meripuiston yhdellä laidalla on houkuttelevan näköinen Vanhansatamanlahden uimaranta. Se onkin oikein suosittu uimapaikkana ja myös nuorison kokoontumispaikkana! Alue näyttää oikein siistiltä ja rannanpalvontaan ihanalta!Välittömästi uimarannan vieressä on pieni puurakennus, jossa uimarannan suuntaan löytyy pieni kioski ja terassi. Saman rakennuksen julkisivulla komeilee kyltti "Kokkolan Matkustajasatama" sekä informaatiopiste. 
Viereisessä laiturissa, tarkemmin osoitteessa Meritie 7,  komeilee Suomen suurimpiin saaristoristeilijöihin lukeutuva 15- metrinen ja 177- paikkainen M//S Jenny-alus. Alus purjehtii kesäkaudella aikataulun mukaisesti Tankarin majakkasaarelle. Nyt asuntomessujen ajalle on järjestetty myös ylimääräisiä laivavuoroja, eli laiva purjehtii päivittäin.

Laivan kansi on osittain katettu ja siellä on ihana katsastella merimaisemia aurinkoisella ja tyynellä säällä. Laivan tilava salonki on alakerrassa ja siellä on n. 70 kiinteää pöytäpaikkaa. Laivassa on myös Cafe -Bar A-oikeuksin.


Jos haluat päästä mukaan risteilytunnelmaan Tankarin majakkasaarelle, pääset Kokko-Linen kotisivuille TÄSTÄ, minäkin matkaan seuraavassa blokkauksessa sinne:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti